60-dagen-sapvasten-remco-borsato-blog-item-dag27-28

Sapvast dag 27-28

SAPVAST DAG 27

In een woord. DRAMATISCH. Dit is een hele rare dag geweest die gekenmerkt is door woede en onmacht. Ik ben de hele dag in een pesthumeur geweest zonder dat hier een verklaarbare aanleiding voor zou zijn.

Toch de ontgifting? Zal zeker! Maar prettig was deze dag allerminst, en behalve de dagelijkse sappen en werk wil ik hier verder geen woorden meer over vuil maken!

SAPVAST DAG 28

Stuk beter dan de dag daarvoor, opmerkelijk wat die schoonmaak met je geest en mentale gestel doet! Ik had zoiets wel verwacht maar in de praktijk ervaar je dit pas echt zeg!

Ik ga mij opmaken voor het weekend waarin ik uitkijk naar ons bezoek aan de biologische markt in Amsterdam op de Noordermarkt samen met Joke Stipsen en Selouah en Robbie Stoker.

 

Author: Remco Borsato Remco Borsato gaat de uitdaging aan en gaat 60 dagen vasten met alleen maar sap van biologische groente, tarwegras & fruit. Op deze website deel ik mijn ervaringen, recepten en kennis uit!