60-dagen-sapvasten-remco-borsato-blog-item-dag25-26

Sapvast dag 25-26

Maandag 25 November

Zoals al eerder aangegeven ben ik dan toch echt onder de 90 kilo gekomen! Maar nogmaals, dit is voor mij een secundair gegeven geworden gezien de fantastische vorm waarin ik verkeer sinds een aantal weken!

De ochtend direct naar Dennis Gijsen geweest voor ademhaling oefeningen en het ontwikkelen van een JUISTE houding. Nooit geweten dat het zoveel invloed had. Blijk al jaren verkeerd op mijn stoel te zitten waardoor ik onnodig veel energie verspeel… ;-(

Daarna weer verder gegaan met werk en onderzoek afgerond naar Blackseed Oil oftewel Nigella Sativa (In het Nederlands ook wel Zwarte Komijn Olie genoemd) en mijn Pinterest borden ge-up-date.

Dinsdag 26 November

Na het ontbijt en een plezierige ontmoeting met mijn weegschaal als een speer naar Egmond aan de Hoef voor een darmspoeling bij Zentive. Iedere keer verbaas ik mij weer dat er nog steeds veel afval en gifstoffen uit m’n lijf komen!

Daarna direct door naar Joke Stipsen (geeft fantastische RAW FOOD workshops) om een samenwerking te bespreken waar jullie binnenkort meer over zullen horen ;-)

In de middag heb ik mijn Blackseed olie ontvangen en kon niet wachten om mijn nieuwe ELIXER te maken met rauwe honing en kaneel.

Deze elixer ben ik gaan gebruiken na uitvoerig onderzoek over deze wonder olie (Google maar eens!).

Ik zet deze elixer in voor gewichtsverlies (verbrandt buikvet) en voor een goede darm & leverwerking. Bovendien helpt het met het juist afvoeren van de afvalstoffen die op het moment vrij komen bij mijn 60 dagen sapvast.

In de avond heb ik mij rustig gehouden, warme kruik gemaakt (op aanraden van Dennis Gijsen) en vroeg naar bed gegaan, met voor het slapen dan mijn eerste Blackseed, Honing en Kaneel elixer!

Author: Remco Borsato Remco Borsato gaat de uitdaging aan en gaat 60 dagen vasten met alleen maar sap van biologische groente, tarwegras & fruit. Op deze website deel ik mijn ervaringen, recepten en kennis uit!