60-dagen-sapvasten-remco-borsato-blog-item-dag22-24

Sapvast dag 22-24

Dit weekend had niet beter kunnen beginnen! Ik kreeg bericht dat mijn lieve neef (Diego) uit Milaan onverwacht in het weekend bij mij kwam logeren!

We zijn als broers samen opgegroeid in Italie toen ik klein was, en ook al zien we elkaar niet heel vaak is het altijd heel vertrouwd!

Vrijdagavond is Diego aangekomen en heeft zich DIRECT verdiept over de sapvast kuur die ik aan het volgen ben, met de belofte dat hij ook mee ging doen tijdens zijn verblijf bij mij.

Dit is redelijk gelukt want ik heb hem een vol glas tarwegras sap laten drinken ter kennismaking, een test die hij glansrijk heeft doorstaan… ;-)

Zaterdag hebben we heerlijk samen met de familie wat inkopen kunnen doen. Zaterdag avond weer een verassing! Samen met mijn andere nichtje (Jacky) en mij Tante (Mary) & mijn familie en Diego een verassingdiner bij “La Locanda” in Heiloo.

Ondanks het feit dat ik “letterlijk” niets heb kunnen eten, was het bijzonder gezellig en kon ik toch genieten van de heerlijk geuren om mij heen en was het een genot om mijn gezin zo te zien eten en lachen met elkaar…

Dan is het natuurlijk fantastisch om de dag erna wakker te worden en op je weegschaal te lezen dat je 89.9 weegt! Een gewicht dat ik 20 jaar geleden voor het laatst heb waargenomen op mijn weegschaal. YES!!!

Zondag heb ik een heerlijk lunch gehad bij mij thuis met mijn familie en kwam mijn kleinste nichtje op bezoek (Chiara) samen met haar papa en mama (Armando en Vanessa). Ook mijn andere tantes waren weer van de partij: Wilma, Hetty & Mary en mijn oom Hans. Ook Diego kon nog even genieten van dit moment voordat ik hem naar Schiphol moest brengen in het begin van de avond… :-(

Ik kan niet anders zeggen……

Il mio weekend era SUPER!

Hoe was jouw weekend?

Author: Remco Borsato Remco Borsato gaat de uitdaging aan en gaat 60 dagen vasten met alleen maar sap van biologische groente, tarwegras & fruit. Op deze website deel ik mijn ervaringen, recepten en kennis uit!