60-dagen-sapvasten-remco-borsato-blog-item-dag18

Sapvast dag 18

Maandag is de dag dat ik ademhalingsoefeningen krijg van Dennis Gijzen van de Witte Draak (aangesloten bij Zentive in Egmond a/d Hoef) en Nikki van Wijk voor een darmspoeling om de ontgifting van mijn lichaam te bevorderen en te reguleren.

Dennis leert mij dat de ademhaling  en een juiste houding fundamenteel zijn voor een goede gezondheid, iets wat mij ook heel logisch in de oren klinkt, en iets wat ik dus al jarenlang niet optimaal doe!
Dennis is pas 23 jaar en een zeer gedreven jongen die niet alleen leergierig is maar ook bijzonder goed oplet op zijn gezondheid en met de seizoenen mee eet doordat hij al vanaf klein kind dit heeft meegekregen van zijn moeder.

Op het moment is Dennis nog bezig met de website en binnenkort plaats ik een link naar zijn pagina!

Verder was mijn dag gevuld met de dagelijkse werkzaamheden en belde mijn neef Diego uit Milaan op om mij te herinneren dat ik weer wat video’s moet gaan plaatsen (hij heeft gelijk!!!)
Doordat een video inclusief bewerking uren in beslag neemt, moet ik hier nog een goede balans in gaan vinden.

De eerst volgende video die ik ga maken is het persen van tarwegras in de slowjuicer van Kuvings.

Hoe ik mij vandaag heb gevoeld? TOP!!!

Het is inmiddels normaal geworden om te vasten en onderga er geen enkele hinder meer van… Ook vandaag NIETS afgevallen, maar ik weet dat dit weer gaat komen…

Author: Remco Borsato Remco Borsato gaat de uitdaging aan en gaat 60 dagen vasten met alleen maar sap van biologische groente, tarwegras & fruit. Op deze website deel ik mijn ervaringen, recepten en kennis uit!