60-dagen-sapvasten-remco-borsato-blog-item-dag15-16

Sapvast dag 15,16,17

Ja weekend, voor mij synoniem voor tijd met mijn familie, vrienden en je lichaam de nodige rust te geven voor de routine van de week.

Niet alleen voor mij natuurlijk, maar 99% van de bevolking (workaholics) daarbuiten gelaten dan… ;-)

Ik bemerk sinds een dag of 4 of 5 dat ik heel bewust ben van de keuzes die ik maak en dat ik hier steeds meer tijd voor neem.
Dit weekend heb ik daarom bewust gekozen om veel met mijn kinderen te zijn en de computer niet aan te doen. Is prima bevallen!

De sappen die ik gemaakt hebt zijn een herhaling geweest van deze week. Behalve de vaste sappen (Tarwegras, Citroengras) heb ik vooral venkel, komkommer, bleekselderij en citroenen geperst.

De rode biet ga ik de komende week weer proberen, heb er echt een afkeer van gekregen de weken daarvoor…

Opvallend feit is dat ik 0,0 ben afgevallen deze dagen. Ik dacht eerst dat het aan mijn nieuwe weegschaal lag, maar bij een dubbele check met het oude model was het toch echt waar NULKOMMANUL afgevallen.

Dit is eerder gebeurd rond de 99 kilo. Wat daar precies de reden voor is weet ik niet, maar heb een vermoeden dat ontgiftten in lagen gebeurd.

Al met al een heerlijk weekend gehad met meer energie dan ooit, en opmerkelijk genoeg spreken mensen in mijn omgeving mij aan op mijn verandering die ik onderga. Nog 45 dagen te gaan en 11,4 kilo…

LET’S MOVE ON!

Author: Remco Borsato Remco Borsato gaat de uitdaging aan en gaat 60 dagen vasten met alleen maar sap van biologische groente, tarwegras & fruit. Op deze website deel ik mijn ervaringen, recepten en kennis uit!